biadrága 2010.01.25. 14:20

Kagyló leves

Hozzávalók:


 3 ek. olaj
 1 hagyma
 1 ek. tom yum paszta
 6 dkg vénuszkagyló
 20 dkg fekete éti kagyló
 2/3 csésze csirkehúsleves
 1 szál fenyérfű
 1 ek. koriander
 1 ek. koriandergyökér
 1 ek. thai halszósz
 1 lime leve

Elkészítése:

Fogunk egy wok-ot, megmelegítjük benne az olajat, majd beletesszük a felaprózott hagymát, a pasztát és a kagylókat. Az egészet felforraljuk, majd még néhány percig lefedve pároljuk. Ezután felöntjük a levessel és a limelével, és beletesszük a citromfüvet, a koriandergyökeret és a halszószt. Addig főzzük, amíg a kagylók szépen kinyílnak, majd a korianderrel díszítve kínáljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr251700703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása